Back to top

H e 0 l o
l . 0
Welcome to
Pikado Creative Collective

Нашите проекти

Погледни дел од проектите на нашиот креативен колектив.

За нас

1.
НАША ФИЛОЗОФИЈА

УРИВАЈ ГРАНИЦИ

Секојдневно се водиме со максимата дека нема нерешливи задачи, половично изработени проекти или тешки предизвици.Секој следен проект со задоволство ја поместуваме границата на креативност и посветеност.

2.
НАШ ФОКУС

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Секогаш сме во дослух со желбите и очекувањата на нашите клиенти. Тие сигурно можат да се потпрат на нас и да очекуваат – погодок во целта. Армијата на задоволни клиенти го шират добриот глас за нас.

3.
НАША ЗАДАЧА

ИСПОРАЧАЈ КВАЛИТЕТ

Додека идејата не е избрусена финално, таа не го напушта нашиот “инкубатор”. Не правиме компромиси и секогаш испорачуваме врвен квалитет во нашите услуги како примарна задача.

Нашите услуги

Нашиот тим

Сите креативци на едно место

1300+

испиени кафиња

20000+

работни часови

84

проекти

Уште ми фалиш - Емисија со Александар и Дац.

d
Follow us